Remote Desktop Software AnyWhere. AnyTime. AnyDesk

Συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή που βρίσκεται είτε στο γραφείο σας είτε στην άλλη άκρη του κόσμου. Το AnyDesk εξασφαλίζει ασφαλείς και αξιόπιστες συνδέσεις απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας τόσο για επαγγελματίες πληροφορικής όσο και για άτομα εν κινήσει.

Γιατί AnyDesk?

Όλες οι πλατφόρμες

Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία TLS στρατιωτικού επιπέδου για να διασφαλίσουμε ότι η συσκευή σας προστατεύεται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Η ασύμμετρη κρυπτογράφηση RSA 2048 επαληθεύει κάθε σύνδεση. Για μέγιστη αξιοπιστία, οι διακομιστές μας λειτουργούν με ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία τηλεπικοινωνιών Erlang.

Εξαιρετική απόδοση

Έχετε βιώσει ποτέ τον καινοτόμο κωδικοποιητή DeskRT σε δράση; Ο χαμηλός χρόνος καθυστέρησης (Latency) και οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης εικόνων (Framerate) είναι κρίσιμης σημασίας για την απομακρυσμένη εργασία. H απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας σας ανταποκρίνεται ακόμα και σε υψηλές αναλύσεις οθόνης ή σε χαμηλό εύρος ζώνης (Bandwidth) μόλις 100 kB/s.

Λιτό και κομψό

Δεν απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή ή εγκατάσταση. Ξεκινήστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Εργαστείτε εν κινήσει με τις κινητές συσκευές σας.

Όλες οι πλατφόρμες

Το AnyDesk λειτουργεί σε όλα τα κοινά λειτουργικά συστήματα και συσκευές στην αγορά χωρίς επιπλέον χρέωση. Εφαρμογές για Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Raspberry Pi και άλλα.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Τόσο για μεγάλες εταιρείες όσο και για νεοσύστατες, το ισχυρό λογισμικό απομακρυσμένης βοήθειας επιτρέπει την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και γρήγορες λύσεις προβλημάτων από οποιαδήποτε τοποθεσία. Ειδικά για προμηθευτές λογισμικού ή προγραμματιστές εφαρμογών, η απομακρυσμένη υποστήριξη και παρακολούθηση διασφαλίζει ότι μπορείτε εύκολα να λύσετε πολύπλοκα ζητήματα πελατών από τα κεντρικά γραφεία σας.

Ευελιξία

Αποκτήστε πρόσβαση στον υπολογιστή σας από το γραφείο σας, το γραφείο του σπιτιού σας ή την πλησιέστερη αίθουσα συσκέψεων, όλα με ευκολία. Χρειάζεστε πρόσβαση χωρίς επιτήρηση ενώ βρίσκεστε εν κινήσει; Θα χρειαστεί απλώς να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Εκτελέστε το AnyDesk στην πλατφόρμα της επιλογής σας, είτε πρόκειται για Linux, Windows, Mac OS, FreeBSD, iOS ή Android. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε εφαρμογές για κινητά χωρίς επιπλέον χρέωση. Η λήψη του AnyDesk είναι απλή, ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Με μόλις 3MB, το AnyDesk είναι σημαντικά ελαφρύτερο από άλλες λύσεις απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

Αυξήστε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα όταν εργάζεστε από το σπίτι

Για πολλούς από εμάς, η εργασία εξ αποστάσεως από το σπίτι είναι η νέα κανονικότητα. Το να είσαι αποτελεσματικός και παραγωγικός μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Έχοντας μια λύση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που είναι εύκολη στη χρήση, ασφαλής, λειτουργεί σταθερά ακόμη και με χαμηλή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο και προσφέρει το σωστό σύνολο χαρακτηριστικών κάνει τη διαφορά.

Εργασία από το σπίτι

Θέλετε το γραφείο σας να είναι όπου κι αν βρίσκεστε; Με την αξιόπιστη τεχνολογία απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας του AnyDesk, η εργασία από το σπίτι είναι σχεδόν σαν να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας στο γραφείο. Συνδεθείτε από παντού, σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας την Πρόσβαση χωρίς Επιτήρηση. Με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση και λειτουργίες όπως η απομακρυσμένη εκτύπωση (Remote Printing), η πρόσβαση στον υπολογιστή εργασίας σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε εκεί. Γίνετε πιο παραγωγικοί στο γραφείο του σπιτιού σας, ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε στενά με τους συναδέλφους σας.

Πρόσβαση χωρίς παρακολούθηση (Unattended Access)

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας από το σπίτι, επιτρέποντας την πρόσβαση χωρίς παρακολούθηση. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο “αυτόματη σύνδεση από τώρα και στο εξής” για να συνδεθείτε ακόμα πιο γρήγορα.

All Platforms. All Devices.
No Problems.

Previous slide
Next slide

In Cloud or On-Premises

Το AnyDesk προσφέρει μέγιστη ευελιξία ανάλογα με τις απαιτήσεις ασφάλειας ή πολιτικής σας.

Λύση στο Cloud

Ταιριάζει σε κάθε μέγεθος επιχείρησης

  • Περιλαμβάνονται συντήρηση και ενημερώσεις.
  • Ανεξάρτητη παγκόσμια υποδομή διακομιστών
  • Αξιόπιστη υπηρεσία με 99%+ χρόνο διαθεσιμότητας (uptime)

Λύση εσωτερικής εγκατάστασης

Ταιριάζει στις επιχειρήσεις με μεμονωμένες πολιτικές ασφαλείας

  • Προσαρμόσιμη λύση
  • Προηγμένες επιλογές ενσωμάτωσης μέσω API
  • Αυτο-φιλοξενούμενο και αυτοδιαχειριζόμενο από την ομάδα πληροφορικής σας
  • Τα δεδομένα παραμένουν εντός του δικτύου της εταιρείας σας